Відеокамера AHD вулична Tecsar AHDW-20F2M

1.046

AHD-відеокамера з Full HD (1920×1080) дозволом для вуличного і внутрішнього використання; 1 / 2,9-дюймова матриця Sony IMX323 дозволом 2 Мп; Об'єктив з фокусною відстанню 3,6 мм / F2.0; Дальність нічний ІК-підсвічування 20 м; Стандарт захисту корпусу від вологи і пилу IP66; Перемикання режимів роботи AHD / аналогова; Камера сумісна з будь-якими аналоговими реєстраторами.

Compare

Опис

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Дана камера орієнтована на використання в магазині, офісному приміщенні або ж у квартирі. За рахунок того, що вона має невеликі габаритні розміри, камера може бути встановлена в найрізноманітніших місцях, при цьому вона не буде привертати до себе зайвої уваги.
Хороша якість зйомки за невелику плату.
Незважаючи на те, що представлена камера має невисоку вартість, вона поєднує в собі безліч функцій:
• Авто ББ AWB (Auto White Balance) функція, завдяки якій можливо відтворити реальні кольори об’єкту зйомки. Як відомо колірний баланс об’єкта багато в чому залежить від колірної температури джерела освітлення, в залежності від того, що саме виступає в якості випромінювача світла – лампи розжарення, флуоресцентні лампи або ж природне освітлення. Для компенсації колірної температури джерела освітлення електроніка камери приймає за основу білий колір елементів об’єкта зйомки;
• Регулювання посилення відеосигналу AGC (Auto Gain Control) функція, що дозволяє підтримувати якість відеосигналу на належному рівні незалежно від рівня освітлення;
• Компенсація задньої засвітки BLC (Back Light Compensation) функція дозволяє правильно відображати об’єкт спостереження, в незалежності від джерела освітлення, який розташовується за ним. Наприклад, якщо людина заходить через зовнішні двері з вулиці, то на камеру відразу направляється яскраві сонячні промені, які “сліплять” її, при цьому залишається видимим тільки темний силует. Функція BLC дозволяє камері підлаштується під найбільш сприятливі умови зйомки, для того що б можна було чітко розгледіти об’єкт спостереження.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Додаткова інформація

Матеріал корпуса

метал

Вулична

Роздільна здатність

2 Мп

Підтримка RGB

type-matrix

Матриця

Тип об'єктива

Фокус

День/Ніч

є

Дальність ІЧ підсвічування

20 м

Робоча напруга

Діапазон робочих температур

Робоча вологість

не более 95%

Розміри

148х65 мм

Вага

500 г

Гарантія

24 месяца