Відеокамера AHD вулична Tecsar AHDW-25F2M

968

Високоякісна вулична камера ультрависокої дозволу для систем охоронного відеоспостереження; 1 / 2.8-дюймова матриця Sony IMX323 CMOS Sensor; Роздільна здатність матриці 2 Мп; Відеозйомка у форматі Full HD 1080P (1920х1080); Процесор EN771T дозволяє реалізувати функції: ACE, 3D / 3DNR, AE, AWB, DWDR і ін .; Об'єктив з фокусною відстанню 3.6 мм; ІК підсвічування для зйомки вночі на відстані до 25 м; Антивандальний пило-вологозахищений корпус, кріплення в комплекті; Перемикання режимів роботи AHD / TVI / CVI / аналогова; Камера сумісна з будь-якими аналоговими відеореєстраторами.

Compare

Опис

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Дана камера орієнтована на використання в магазині, офісному приміщенні або ж у квартирі. За рахунок того, що вона має невеликі габаритні розміри, камера може бути встановлена в найрізноманітніших місцях, при цьому вона не буде привертати до себе зайвої уваги.
Хороша якість зйомки за невелику плату.
Незважаючи на те, що представлена камера має невисоку вартість, вона поєднує в собі безліч функцій:
• Авто ББ AWB (Auto White Balance) функція, завдяки якій можливо відтворити реальні кольори об’єкту зйомки. Як відомо колірний баланс об’єкта багато в чому залежить від колірної температури джерела освітлення, в залежності від того, що саме виступає в якості випромінювача світла – лампи розжарення, флуоресцентні лампи або ж природне освітлення. Для компенсації колірної температури джерела освітлення електроніка камери приймає за основу білий колір елементів об’єкта зйомки;
• Регулювання посилення відеосигналу AGC (Auto Gain Control) функція, що дозволяє підтримувати якість відеосигналу на належному рівні незалежно від рівня освітлення;
• Компенсація задньої засвітки BLC (Back Light Compensation) функція дозволяє правильно відображати об’єкт спостереження, в незалежності від джерела освітлення, який розташовується за ним. Наприклад, якщо людина заходить через зовнішні двері з вулиці, то на камеру відразу направляється яскраві сонячні промені, які “сліплять” її, при цьому залишається видимим тільки темний силует. Функція BLC дозволяє камері підлаштується під найбільш сприятливі умови зйомки, для того що б можна було чітко розгледіти об’єкт спостереження.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Додаткова інформація

Матеріал корпуса

метал

Вулична

Ступінь захисту

IP66

Роздільна здатність

2 Мп

maximum-resolution

1920х1080

Підтримка RGB

type-matrix

Матриця

Тип об'єктива

Фокус

День/Ніч

є

Дальність ІЧ підсвічування

25 м

Робоча напруга

Споживання

Діапазон робочих температур

Робоча вологість

не более 95%

Розміри

157 x 70 x 66 мм

Вага

320 г (нетто); 410 г (брутто)

Гарантія

24 месяца