Гібридний відеореєстратор AHD Tecsar HDVR B4CH4A-QHD 12fps

2.903

Сучасний універсальний гібридний відеореєстратор 5-в-1, здатний працювати з CVBS, AHD, TVI, CVI і IP-камерами; Дозволяє будувати недорогі системи відеоспостереження на об'єктах малого масштабу – в приватних будинках, квартирах, офісах, магазинах, складах, МАФах; Поставляється з реєстратором програма Tecsar CMS дозволяє об'єднувати до 256 відеореєстраторів в єдину мережу – ідеальне рішення для територіально розподілених мереж; Підключивши реєстратор до мережі передачі даних з доступом до мережі Інтернет, ви зможете моніторити ситуацію на своєму об'єкті в будь-який час з будь-якої точки світу; Покращений, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс для управління реєстратором, українську та російську мови інтерфейсу; 4 канали для підключення аналогових відеокамер, легко і швидко налаштовується; 4 входи для підключення аудиозаписують пристроїв; Відеовиходи HDMI і VGA; Підтримка AHD камер дозволом до 4 Мп, TVI і CVI камер дозволом до 2 Мп; Записує відео у форматі 4МП по всім 4-м аналоговим каналам; Можливість підключення до 16 IP-камер; Підтримка протоколів ONVIF і NetIP; Можливість налаштування швидкості і якості відеозапису; Запис на один SATA HDD об'ємом до 10 Тб; 2 порти USB 2.0; Робота з мобільними пристроями iOS, Android;

Compare

Опис

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Что делает систему видеонаблюдения действительно полезной, это хороший и надежный цифровой видеорегистратор. Представленный AHD DVR – одно из наиболее подходящих решений для вашей системы видеонаблюдения, обеспечивающий высокую производительность благодаря новейшим технологиям, но при этом очень надежный и простой для нас.
AHD – это одна из новейших технологии в отрасли аналогового видеонаблюдения. Несмотря на то, что она очень похожа на классическое аналоговое видео, этот новый стандарт передачи достигают более высокого разрешения видео.
Сегодняшние камеры AHD обеспечивают разрешение 2MP (Full HD 1080P), 3MP, 4MP и 5MP. Эти аналоговые системы видеонаблюдения с высоким разрешением обеспечивают высокую четкость, без задержки видео, которые по-прежнему дешевы и легко устанавливаются в качестве стандартных аналоговых систем.
Как и любые аналоговые камеры, камеры AHD могут быть подключены обычными коаксиальными, мини-коаксиальными или витыми парами кабелей до нескольких сотен метров.
Представленный видеорегистратор – это многопроцессорный DVR, поскольку он способен управлять камерами разных типов.
Этот DVR может быть подключен к камерам AHD обеспечивающим разрешение до 5MP в зависимости от возможностей камеры, но также подходят для старых стандартных аналоговых камер, которые могут быть записаны с разрешением 960H.
Эти видеорегистраторы автоматически обнаруживают технологию подключенной камеры, чтобы они не требовали каких-либо настроек.
Кроме того, эти видеорегистраторы могут быть преобразованы в NVR, записывая IP-камеры с разрешением до 5MP.
Если DVR используется в режиме IP, например NVR для IP-камер, максимальное количество каналов не зависит от видеовходов, которые на самом деле не используются, но варьируются в зависимости от разрешения камеры.
Запись на HDD
DVR хранит все видеофайлы на жестких дисках, того же типа, которые используются в персональных компьютерах. Для обеспечения максимальной гибкости видеомагнитофоны поставляются без жесткого диска.
Можно установить жесткий диск SATA любого бренда и емкость до 4 ТБ, чтобы адаптировать емкость записи к вашим потребностям.
Сжатие также можно настроить в соответствии с вашими требованиями к хранению. В качестве эталонного 1TB HDD содержит 720P видео с 4 камер более 15 дней со средними настройками.
DVR может быть настроен на перезапись старых видеороликов, когда жесткий диск заполнен.
Видеорегистратор оборудован Ethernet-портом RJ45 для прямого подключения к коммутатору или маршрутизатору. DVR интегрирует веб-сервер, поэтому аналоговые камеры, подключенные к DVR, могут просматриваться удаленными компьютерами, планшетами и смартфонами точно так же, как и IP-камеры.
Порт Ethernet также используется DVR для управления IP-камерами.
Чтобы подключиться к вашему видеорегистратору на ПК, вам нужно не больше, чем браузер Internet Explorer. Вы можете наслаждаться живым просмотром камер, воспроизводить записанные видеоролики, управлять PTZ-камерами и настраивать всю конфигурацию видеорегистратора.
В браузере вы можете даже записывать потоковое видео на локальном диске вашего ПК.
DVR, которые полностью контролируются ПК, очень часто устанавливаются без монитора в скрытых местах, защищенных от попыток несанкционированного доступа.
Удаленный доступ к DVR может быть выполнен в локальной сети или через Интернет.
Бесплатное программное обеспечение CMS
Программное обеспечение нашей Центральной станции мониторинга для Windows является бесплатным и совместимо со всеми нашими DVR и NVR.
С помощью программного обеспечения CMS вы можете контролировать несколько DVR / NVR с помощью одного персонального компьютера, создавая мощную станцию мониторинга.
CMS имеет максимальную емкость 256 каналов. Вы можете настроить свои собственные настройки видео и отобразить до 144 камер только на одном мониторе.
CMS – отличный программный инструмент для пользователей, которые управляют несколькими системами видеонаблюдения, такими как торговые сети, гостиницы, публичные компании и т. Д.

Мониторинг с помощью смартфона и планшета
DVR может контролироваться мобильными телефонами.
Вы можете подключиться к вашему NVR из любого места, используя APP, который доступен для бесплатной загрузки в Apple Store и в Google Play.
Этот APP, установленный на вашем iOS (iPhone, IPad) или устройстве Android, дает вам полный контроль над вашим DVR, когда вы находитесь далеко от дома.

Многоканальный просмотр в реальном времени
Дистанционное управление купольными камерами PTZ
Удаленный поиск и воспроизведение записанных видеороликов
Полная удаленная настройка настроек DVR
Телефонная книга DVR
Запись видео в реальном времени на мобильном устройстве
Совместимость с серверами CLOUD

Запись непрерывного / движения
Эти видеорегистраторы могут записывать непрерывно, но чаще всего записываются на основе обнаружения движения.
Функция обнаружения движения позволяет этим устройствам записывать только в случае вторжения.
Обнаружение движения можно установить индивидуально для каждого канала и включить в соответствии с временем и днем недели.
Эти DVR также поддерживают запись до / после тревоги. Они могут записывать видео до 1 минуты до / после вторжения.

Видеовыходы HDMI, VGA, BNC
DVR / NVR поддерживает любой монитор.
С технической точки зрения, лучший монитор для вашего устройства – это ЖК-телевизор такого размера, который вам нравится.
Для подключения телевизора нового поколения DVR поставляется с портом HDMI с разрешением Full HD 1080p.
Умная альтернатива телевизорам, особенно если вам нравится монитор меньшего размера, – это мониторы для ПК, которые сегодня предлагают непревзойденное соотношение цена / качество. Для подключения к ПК-мониторам DVR имеет порт VGA с возможностью выбора до Full HD 1080p.
Оба решения выше – превосходные опции отображения для вашего NVR, обеспечивающие максимальное разрешение и качество видео.
Все DVR также поставляются с видеовыходом BNC для аналоговых мониторов. Этот порт имеет низкое разрешение, поэтому он не рекомендуется для основного монитора, но может быть полезен для подключения монитора старого стиля.
Все 3 видеопорта (HDMI, VGA, BNC) показывают один и тот же видеосигнал.
DVR имеют USB-порты и встроенные драйверы для управления подключением и воспроизведением любого внешнего устройства хранения.
Вы можете подключить переносные носители к USB-порту.
Файлы видеозаписи можно сохранить на внешних USB-устройствах, просто нажав кнопку в панели управления видеорегистратора. В графическом интерфейсе DVR имеется полный раздел для резервного копирования видео, в котором пользователь может выбирать видеофайлы и экспортировать их в стандартный формат AVI. Що робить систему відеоспостереження дійсно корисною, це хороший і надійний цифровий відеореєстратор. Представлений AHD DVR – одне з найбільш підходящих рішень для вашої системи відеоспостереження, що забезпечує високу продуктивність завдяки новітнім технологіям, але при цьому дуже надійний і простий для нас.
AHD – це одна з новітніх технології в галузі аналогового відеоспостереження. Незважаючи на те, що вона дуже схожа на класичну аналогове відео, цей новий стандарт передачі досягає більш високої роздільної здатності відео.
Сьогоднішні камери AHD забезпечують роздільну здатність 2MP (Full HD 1080P), 3MP, 4MP і 5MP. Ці аналогові системи відеоспостереження з високою роздільною здатністю забезпечують високу чіткість, без затримки відео, які як і раніше дешеві і легко встановлюються в якості стандартних аналогових систем.
Як і будь-які аналогові камери, камери AHD можуть бути підключені звичайними коаксіальними, міні-коаксіальними або звитими парами до декількох сотень метрів.
Представлений відеореєстратор – це багатопроцесорний DVR, оскільки він здатний управляти камерами різних типів.
Цей DVR може бути підключений до камер AHD, що забезпечує роздільну здатність до 5MP в залежності від можливостей камери, але також підходять для старих стандартних аналогових камер, які можуть бути записані з дозволом 960H.
Ці відеореєстратори автоматично виявляють технологію підключеної камери, щоб вони не вимагали жодних налаштувань.
Крім того, ці відеореєстратори можуть бути перетворені в NVR, записуючи IP-камери з роздільною здатністю до 5MP.
Якщо DVR використовується в режимі IP, наприклад NVR для IP-камер, максимальна кількість каналів не залежить від видеовходів, які насправді не використовуються, але варіюються в залежності від роздільної здатності.
Запис на HDD
DVR зберігає всі відеофайли на жорстких дисках, того ж типу, які використовуються в персональних комп’ютерах. Для забезпечення максимальної гнучкості відеомагнітофони поставляються без жорсткого диска.
Можна встановити жорсткий диск SATA будь-якого бренду і ємність до 4 ТБ, щоб адаптувати ємність записи до ваших потреб.
Стиснення також можна налаштувати відповідно до ваших вимог до зберігання. В якості еталонного 1TB HDD містить 720P відео з 4 камер більше 15 днів з середніми настройками.
DVR може бути налаштований на перезапис старих відеороликів, коли жорсткий диск заповнений.
Відеореєстратор обладнаний Ethernet-портом RJ45 для прямого підключення до комутатора або маршрутизатора. DVR інтегрує веб-сервер, тому аналогові камери, підключені до DVR, можуть переглядатися віддаленими комп’ютерами, планшетами та смартфонами точно так же, як і IP-камери.
Порт Ethernet також використовується DVR для управління IP-камерами.
Щоб підключитися до вашого відеореєстратора на ПК, вам потрібно не більше, ніж браузер Internet Explorer. Ви можете насолоджуватися живим переглядом камер, відтворювати записані відеоролики, управляти PTZ-камерами і налаштовувати всю конфігурацію відеореєстратора.
У браузері ви можете навіть записувати потокове відео на локальному диску вашого ПК.
DVR, які повністю контролюються ПК, дуже часто встановлюються без монітора в прихованих місцях, захищених від спроб несанкціонованого доступу.
Віддалений доступ до DVR може бути виконаний в локальній мережі або через Інтернет.
Безкоштовне програмне забезпечення CMS
Програмне забезпечення нашої Центральної станції моніторингу для Windows є безкоштовним і сумісний з усіма нашими DVR і NVR.
За допомогою програмного забезпечення CMS ви можете контролювати кілька DVR / NVR за допомогою одного персонального комп’ютера, створюючи потужну станцію моніторингу.
CMS має максимальну ємність 256 каналів. Ви можете налаштувати свої власні настройки відео і відобразити до 144 камер тільки на одному моніторі.
CMS – відмінний програмний інструмент для користувачів, які керують кількома системами відеоспостереження, такими як торгові мережі, готелі, публічні компанії і т. Д

Моніторинг за допомогою смартфона і планшета
DVR може контролюватися мобільними телефонами.
Ви можете підключитися до вашого NVR з будь-якого місця, використовуючи APP, який доступний для безкоштовного завантаження в Apple Store і в Google Play.
Цей APP, встановлений на вашому iOS (iPhone, IPad) або пристрої Android, дає вам повний контроль над вашим DVR, коли ви знаходитесь далеко від дому.

Багатоканальний перегляд в реальному часі
Дистанційне керування купольними камерами PTZ
Віддалений пошук і відтворення записаних відеороликів
Повна віддалена настройка налаштувань DVR
Телефонна книга DVR
Запис відео в реальному часі на мобільному пристрої
Сумісність з серверами CLOUD

Запис безперервного / руху
Ці відеореєстратори можуть записувати безперервно, але найчастіше записуються на основі виявлення руху.
Функція виявлення руху дозволяє цим пристроям записувати тільки в разі вторгнення.

Виявлення руху можна встановити індивідуально для кожного каналу і включити відповідно до пори і днем тижня.
Ці DVR також підтримують запис до / після тривоги. Вони можуть записувати відео до 1 хвилини до / після вторгнення.

Відеовиходи HDMI, VGA, BNC
DVR / NVR підтримує будь-який монітор.
З технічної точки зору, найкращий монітор для вашого пристрою – це ЖК-телевізор такого розміру, який вам подобається.
Для підключення телевізора нового покоління DVR поставляється з портом HDMI з роздільною здатністю Full HD 1080p.
Розумна альтернатива телевізорів, особливо якщо вам подобається монітор меншого розміру, – це монітори для ПК, які сьогодні пропонують неперевершене співвідношення ціна / якість. Для підключення до ПК-моніторів DVR має порт VGA з можливістю вибору до Full HD 1080p.
Обидва рішення вище – чудові опції відображення для вашого NVR, що забезпечують максимальний дозвіл і якість відео.
Всі DVR також поставляються з відеовиходом BNC для аналогових моніторів. Цей порт має низький дозвіл, тому він не рекомендується для основного монітора, але може бути корисний для підключення монітора старого стилю.
Всі 3 відеопорти (HDMI, VGA, BNC) показують один і той же відеосигнал.
DVR мають USB-порти і вбудовані драйвери для управління підключенням і відтворенням будь-якого зовнішнього пристрою зберігання.
Ви можете підключити переносні носії до USB-порту.
Файли відеозапису можна зберегти на зовнішніх USB-пристроях, просто натиснувши кнопку в панелі управління відеореєстратора. У графічному інтерфейсі DVR є повний розділ для резервного копіювання відео, в якому користувач може вибирати відеофайли і експортувати їх в стандартний формат AVI.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Додаткова інформація

К-ть видеовходів

К-ть аудіовходов/аудіовиходів

Стандарти запису відео

PAL / NTSC

Канали і роздільна здатність запису в режимі DVR

Канали і дозвіл запису в режимі HVR

К-ть каналів запису в реальному часі

,

Канали і дозвіл запису в режимі NVR

К-ть VGA виходів

Кількість портів USB 2.0

HDMI вихід

є

Ethernet

Управління PTZ

є

Підтримка мобільних пристроїв

Технологія "хмара"

Підтримка CMS

Сумісність з USB Wi-Fi

Сумісність з 3G модемом

Тип носія

К-ть і максимальна ємність дисків

Діапазон робочих температур

Робоча вологість

не более 90%

Розміри

255 x 236 x 44 mm

Вага

1 кг

Гарантія

24 міс.